Sluit u aan

Vrijwilliger worden?

Vrijwilligers zijn de ogen en oren van het Cultuurhistorisch Centrum. Zo vond Rob, een van onze vrijwilligers, een verzameling gedichten van Berend Koning uit Nieuw Scheemda, die we intussen hebben uitgegeven. Eddie bracht een reisverslag van een van zijn voorouders mee, dat nu de basis is van een van onze lezingen.

Heeft u ook iets bijzonders of draagt u graag bij aan het CHC? Voor alles wat we organiseren zijn vrijwilligershanden nodig. U kunt oude foto’s beschrijven, historisch onderzoek begeleiden, gastheer of -vrouw zijn.

Belangstelling? Neem contact op met Marianne Kruijswijk (06 124 618 49) of meldt u aan bij de Vrijwilligersvacaturebank ( 0597-421833)

Donateur worden?

We kunnen uw steun goed gebruiken? Wilt u ons helpen om het erfgoed te bewaren en te laten zien? Dan kunt u donateur worden. Donateurs dragen minimaal € 30,00 per jaar bij aan onze activiteiten.

We hebben ook een speciaal donateurschap voor het Carillon. Ook daar betaalt u minimaal € 30,00 per jaar.

Als u ons wilt steunen, kunt u een mail sturen naar chcoldambt@gmail.com. Als u aangeeft waarvan u donateur van wilt worden en uw adresgegevens doorgeeft, nemen wij contact met u op.

Je naam
*

Je email (dan kunnen we je terug mailen)
*

Onderwerp

Je bericht

Neem de karakters over (anti-spam)
captcha

*) verplichte velden

Reacties plaatsen is niet mogelijk.