Open torendag druk ondanks de regen

Twee torens waren open op 13 wholesale nba jerseys juni, Winschoten en Finsterwolde. Het is een jaarlijks terugkerende feestelijke dag. In Winschoten speelde beiaardier Adolph Rots een langdurig concert. Bijna drie uur lang. Hij ontving de mensen die de toren beklommen en liet kinderen op het carillon spelen. Ondanks de wholesale mlb jerseys regen kwamen 65 mensen naar de toren.

De kleine Claus uit Emden (genoemd naar prins Claus, want zijn moeder is het dol op ons koningshuis) kwam enthousiast weer beneden omdat hij zelf had gespeeld. Aan Trade het einde van de middag waren daar op de valreep nog een moeder en een dochter. Het cheap jerseys from China meisje wilde al zo lang een keer de toren beklimmen. En nu kon dat gratis. Ze hebben hun kans gegrepen.

Twee jongens met groot fotomaterieel klommen de toren op om foto’s te maken Levi van Winschoten voor hun nieuwssite. We zijn benieuwd of we Opa binnenkort van hun site te horen krijgen. Adolphs concert was het eerste van een mooie reeks die we waarvan we kunnen genieten deze zomer. Er komen nog zes concerten aan.

DSC05829

Samen aan een kopje thee in de wholesale jerseys middeleeuwse toren.

Adolph Rots, tijdens een korte theepauze.

Adolph Rots, tijdens een korte theepauze.

DSC05826

De Torenstraat in de regen

Wilt u ook genieten van deze concerten? Luister dan in ieder geval op 3 juli. Dat is het jubileumconcert van Adolph Rots. Hij is dan Digital 25 jaar beiaardier in Winschoten. Mis het niet!

(foto’s: Miep Buining)

Reacties plaatsen is niet mogelijk.